Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Te trzy ...? "

W pustym pokoju Nadzieja siedzi
Wiara topi się w łyżce wody
Miłość otwiera okno - skacze
...
Samotności czas...

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!