Menu
Gildia Pióra na Patronite

Agatka i Staś

W przedsionku kościoła, na chórze i w nawach,
Najintensywniej zaś przed ołtarzem,
Czuć dziś tam było Waszej Miłości
Obecność szczerą - tak to jest Razem.
Razem w uśmiechach, radościach, psotach.
Przy łzach, upadkach, burzliwych kłótniach.
Razem być - ważne.
To piękna cnota.
Gdy Miłość pachnie jak dzisiaj Wasza.
Można wszystko.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!