Menu
Gildia Pióra na Patronite

uścisk

w promieniach słońca
witasz dzień
poranna rosa
na ukwieconej łące finezyjne barwy
niosą woń
koją zmysły

wszelki wyłowiony ton
dźwięczną melodią

zniewala

K.A.Sz 05.08.2016r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!