Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Dla Przyjaciela "

W prawdzie Miłość się kryje.
Ogrzewa serce, daje nadzieję.
Wiarę w drugiego Człowieka.
Wiem, Prawda jest w Tobie.
Wszystko zrobię:
Byś Szczęśliwy Był - póki sił!
Teraz pięknie Żyj...
Z całych Sił.
Przyjacielu.

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!