Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczęście

W pośpiechu...
... szukamy dopełnienia
Z pośpiechu,
zapominamy czego szukamy
a może by tak, się zatrzymać...
... choć na chwilę
wrócić do domu,
by przypomnieć sobie jak smakuje...

663 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
  • Morris

    10 February 2017, 17:56

    dziękuję ;)

  • 10 February 2017, 17:55

    o faktycznie,
    a to smakowity kąsek

  • Morris

    10 February 2017, 17:53

    piórem2 - omyłkowo przycisnęłam enter ;)

  • 10 February 2017, 17:47

    moris aleś się rozpisał