Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

W porcie stoi stary dźwig
ładuje szczęście
na czyjeś barki
rozsypuje niezdarnie
ludzi tłum
a ja patrzę przez okno
i ręce mam puste

12 827 wyświetleń
90 tekstów
41 obserwujących