Menu
Gildia Pióra na Patronite

kolejny czas

w połowie zdania
złożyłem pocałunek

wypełnione miłością serca
zapłonęły w czułym dotyku

wschodzące jutro
otworzy szeroko drzwi

trwamy wypełnieni
głębokim uczuciem

5441 wyświetleń
25 tekstów
13 obserwujących
  • Xavier.

    29 April 2014, 19:54

    Pięknie dziękuję;)

  • Janya

    29 April 2014, 10:01

    Piękne Xavier ... z uczuciem prosto z serca:))
    pozdrawiam:))

  • Naja

    28 April 2014, 20:40

    Wymownie, z wielkim uczuciem i nadzieją, pięknie...:-)))

  • Xavier.

    28 April 2014, 20:34

    Pięknie dziękuję Agnieszko...

    Ślicznego wieczoru życzę;)

  • misiek45

    27 April 2014, 21:50

    Pięknie to napisałeś Xavier ..pozdrawiam milutko na wieczór :)

  • Xavier.

    27 April 2014, 19:51

    Krysto...pięknie dziękuję za słowa uznania;)
    Basiu..nadzieja jest ciągle we mnie;)
    Krysiu...drzwi mojego serca są szeroko otwarte;)

    Pozdrawiam miło i ślicznie dziękuję;)

  • Czinka

    27 April 2014, 18:53

    Piękny to czas, kiedy miłość otwiera szeroko serca drzwi..
    Kolejna odsłona pięknego wiersza Xav

    pozdrawiam miło:)

  • krysta

    27 April 2014, 16:10

    Xavier w tym mini wierszu, wielka miłość - piękny !
    Miłego reszty dnia życzę :)