Menu
Gildia Pióra na Patronite

I odkryłem...miłość.

W polnym kwiecie
odkryłem piękno przyrody.

W promieniu słońca
odkryłem tchnienie Najwyższego.

W śpiewie ptaków
odkryłem tajemnicę szczęścia.

W szumie drzew
odkryłem wartość słów.

W naszej bliskości
odkryłem magię miłości.

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • Bezsens

    30 July 2010, 11:44

    Dziękuje Haniu, dziękuje Agatko ;)

    Jak masz się tak przyczepiać, to z aprobatą podchodzę to tej Twojej działalności dla mnie ;)