Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inversé

w pół drogi starzejący czas
gdzieś nagość drży
i chwilą pulsuje życie
znów spóźnienie
kolejny raz trzeba biec

oddech ofiarą
na pusty brzeg wyrzucony
w krtani
słowo kochać
w napięciu utkwiło

na horyzoncie lęku
żegnane wraca
tęsknotą nieukojone
wciąż w innym kolorze

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!