Menu
Gildia Pióra na Patronite

S(pokój)

W pokoju na piętrze
śpi spokój, najświętszej
I chociaż mu życie ucieka
Nie traci nic. Nie myśli i czeka

27 353 wyświetlenia
174 teksty
4 obserwujących
  • 28 December 2015, 14:24

    Przyjemny ten spokój. Ciekawe ile ma ścian !

    Fisz!!!