Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wymarzony Ty "

W poetyckim nastroju
Nocną porą
Kiedy problemy przestają być zmorą
Muzykę wpuszczam do serca
Ona mnie całą napełnia
Patrzę na księżyc srebrzysty
Sen mój nie będzie tak oczywisty
Myślę o Tobie
O kwiatach wiosennych
Ciekawe czy jesteś senny?
Dlaczego to robię?
Kiedyś zapomnę...
Może mi przejdzie
A jeśli nie?
Wyśnię Cię
Staniesz się
Będziesz spełnieniem
Realnością, codziennością
Bo Ty jesteś moją Miłością
Mój wyśniony, wymarzony...Ty

...
15.12.2020
23:09

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!