Menu
Gildia Pióra na Patronite

park

Teksty z obrazami - park - Maciek Zz
park - Maciek Zz

w parku zapomnianym
liści nikt nie sprząta
w tym parku stubarwnym
myśl moja się krząta

ścieżki mchem usłane
dla stóp naszych rozkosz
zielonym dywanem
nad wodę się doszło

trzymałem twą rękę
patrzyłem ci w oczy
dziś wspomnień udrękę
robak serce toczy

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!