Menu
Gildia Pióra na Patronite

pestka

W palce cię wezmę
dojrzałą czereśnię,
całkiem niespiesznie,
zębami na sekcję.

Napięta skórka
rozkoszy natłokiem.
Rozlej się w ustach
soczystym, swym sokiem.

Miażdżąc zachwyty
wyczuję dosadny,
w miąższu ukryty
zębom opór twardy.

I zanim przełknę
łapczywie ekstazę,
odczucie piękne
na długo zostawię.

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • sprajtka

    30 May 2020, 21:25

    Jeśli brać pod uwagę obecne ceny, to trzeba nawet łapać robaki i zmuszać je by wypluły , to co zjadły;)