Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutno mi...

W otchłani rozpaczy
Smutkiem spowita
Kołysze się ma dusza

Ding, dong tykanie zegara
Czas biegnie niepostrzeżenie
Mijają dni, a ja zastygłam
Jak kamień, nie czuję nic

Tylko smutek wszędobylski
Zalewa przestrzeń
Duszę się, zgęstniało powietrze

Uzdrów mą smutną duszę
Która nad przepaścią stoi
Podaj rękę, bądź wiatrem
Co rozwieje mgłę i da świeży oddech

Utul w swych ramionach
Scałuj płynące łzy
Niech promienie miłości
Rozproszą smutku ciemności

2927 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • fyrfle

    11 September 2015, 21:37

    Potrzebowałem tych strof w tamtym momencie.

  • 1 September 2015, 22:03

    Mirku, ale za co ? To takie moje smutanie po stracie bardzo bliskiej mi osoby.

  • fyrfle

    1 September 2015, 09:55

    Dziękuję.

  • 28 August 2015, 22:15

    wzajemnie :)

  • krysta

    28 August 2015, 22:08

    już minął dzień, ale dobrej nocy życzę. ;)

  • 26 August 2015, 10:44

    Dziękuję Krysiu :) Miłego dnia :)

  • krysta

    25 August 2015, 20:31

    utul, rozprosz smutek...
    ładnie :)...pozdrawiam Zosiu