Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 9 March 2021

Kocham cię wciąż od nowa

W ostępach czasu na skraju snu
W pustym natchnieniu w kropli deszczu
Paletą niewypowiedzianych słów
W spojrzeniach które wszechświat mieszczą

W kosmykach włosów wiatrów szepty
Prowokowane bez pośpiechu
Są uniesienia rzęsy gestej
Granicy pragnień, lęku, śmiechu

Dotykam ale nie chcę spłoszyć
I wciąż odkrywam trudne słowa
Nie. Nigdy ciebie nie mam dosyć
Niedokończona to rozmowa

15 745 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących