Menu
Gildia Pióra na Patronite

💀Jak Dotąd Najgorszy💀

w osiemdziesiątą pierwszą rocznicę
drugiej wojny rozpoczęcia
ja urodzony w osiemdziesiątym pierwszym
będę autorem tego wiersza ...

ktoś chce znów zrobić piekło na ziemi
i zrujnować to co najpiękniejsze
chce żebyśmy byli dla siebie nikczemni
i cieszyć się że się wiodą jego plany nikczemne

ten ktoś nie boi się pokazywać
i mówić nam same kłamstwa prosto w oczy
tym kimś rządzi tylko chęć władzy i chciwość
i pewien jest że wszystkich nas już zauroczył

ale jest ohydny zły i chce nas skrzywdzić,
zrobić z nas niewolników a potem wykończyć
i jeśli wszyscy będziemy dla siebie milsi
to może mu się nie udać
jego plan jak dotąd najgorszy ...
https://www.youtube.com/watch?v=Iinpb1F-Ins

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!