Menu
Gildia Pióra na Patronite

listopad

w oknach deszcz
tworzy kałuże
drzewa zrzucają szaty

na grobach płonące znicze
oświetlają dusze
bezpowrotnie

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    4 November 2012, 10:18

    jakże miło mi gościć was u siebie, dziękuję

  • Gaia

    3 November 2012, 19:26

    I tylko deszcz płacze, deszcz jesienny
    co tułaczy los zrozumie...

    Ładnie Motylku :)

  • misiek45

    3 November 2012, 12:20

    No właśnie śliczna jesienna miniaturka Ewuniu -pozdrawiam serdecznie :)