Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochani

W ogrodzie zakochanych
Na nektarowych ustach
Słodki miód
Pocałunki składa
Truskawkowym smakiem
Apetyczne słodkości
W pastelowych odcieniach
Spojrzenia zatopione
Kryształowy blask
Mieni się przestrzeń
Puderniczka uczuć
Rozsypała na nas
Pył miłości
Widok radości
Osłodzone dusze
Serca sobie równe
W sobie zakochane.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących