Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniatruka z ogrodu

W ogrodzie pada
po ramionach drzew
niebo
spływa wielkimi kroplami...

127 940 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!