Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jednorazowo

w ogrodzie nietrwałych znaczeń
tęsknotą wyhodowanych
śpiewu twego sumienia nie było słychać
pamiętam
pogniotłeś wtedy mą duszę

a dziś każda noc ociężale
toczy się po zimnym łóżku
odciskając miniony czas
na wilgotnym prześcieradle

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!