Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mimo...

W ogniu serca
Zapałką miłości
podpalona...

Tak normalnie nienormalnie
przyczajona...

Na Ciebie...

Zaciskając
palce szaleństwa...

Na Tobie...
Szyi...
Palcach...
Dłoniach...

Uroniona...
Odetchniona...
Wyrzucona...

Uczująca...
Mimo wszystko...

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • Albert Jarus

    24 December 2012, 00:21

    oj podoba mi się :) śliczne wiersze tworzysz, gratuluje

  • katjaa

    14 December 2012, 16:55

    przepiękny..

  • 14 December 2012, 00:13

    Mimo wszystko
    zatrzymuje się tu
    na moment

    Tak normalnie nienormalnie
    przyczajona...

    i zabieram chyłkiem

  • Pechowa_

    12 December 2012, 17:15

    wspaniałe...
    :)