Menu
Gildia Pióra na Patronite

oko igielne

w odwróconym czasie
chwile - uwolnione unoszą się
szybszym pulsem cieni
słów zamkniętych w nadziejach

tak blisko że nieosiąganie daleko

miejsce - obraz który przenikasz
mijając drugiego człowieka

jak lustro
wie o swoim pęknięciu

od zawsze

przenikasz mnie
przez tłum
spojrzeniem do wewnątrz

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • 4 July 2020, 18:27

    Aż wielbłąd złapał się za ucho. ;)
    Fajne.
    Pozdrawiam. :))