Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioł serca

W odwiedziny miłości
Schodami do nieba
Wchodzę do Ciebie
Miłosna wizyta
Spotkane serca
Dotknięte dusze
Uspokojony lęk
Dajesz mi siłę
Chwila radosna
Wracam na ziemię
Czekam na kolejny
Wspólny czas
Przy mnie trwa
Mój anioł serca.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!