Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

mimoza

w odrobinie czułości sycę wzajemność
szept pieści ucho
wilgoć uczuć milczy pomiędzy ustami

dotykam mimozy
drżysz moim ciałem

9120 wyświetleń
27 tekstów
77 obserwujących
  • madera.

    6 May 2023, 15:57

    Piękne wzruszenie.

  • 9 October 2013, 18:03

    fajny tekst

  • IceCherry

    3 July 2013, 17:28

    Jak i my to i ściany i życiorys gotowy ;)

  • OGRODY-MARZEŃ

    3 July 2013, 00:44

    A to krzycz, a my nadstawiamy uszu :-P

  • Piętaszek

    2 July 2013, 20:01

    Nie zatnę się, uważam przy goleniu :) Ale jak się rozkręcę, to może zacznę krzyczeć uczuciami hehe :)

  • IceCherry

    1 July 2013, 21:04

    Teraz to się zupełnie zatnie ! Arti, jesteś niedobry ! ;)

    Marcin, nie dawaj się ;)

  • Voyage

    30 June 2013, 23:07

    Od dziś zero pochwał ! zajrzę do Cię dopiero, jak coś skrobniesz ..;))

  • Efemeryda60

    30 June 2013, 16:00

    Po takich pieszczotach serca, ależ Marcinku ;)

  • Piętaszek

    30 June 2013, 11:20

    Bo wpadnę w kompleksy :)

  • NieBoska

    28 June 2013, 23:57

    Adaś, świetna myśl ;)