Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W odległej epoce, na pewnej opoce
Zbudował ktoś- powiedzmy "coś" .
Karmił to co dzień, co noc .
Męczył się bardzo przy tej czynności
Mimo tak wielu niedogodności
Ukochał to bardziej niż siebie samego
Ponieważ kochał nad życie. Choć kochał skrycie.

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących