Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiktoria

W oczekiwaniu na wiktorie
szepcze w skrytosci twoje imię
moja miłości

trwam głucha i nasluchuje
choćby jednego Twojego
westchnienia

To czas oczekiwania na tkliwosc
czas ciszy i pragnienia

wyczekuje tylko tej
jednej myśli kwitnącej
W mojej glowie jak pierwiosnek

23 962 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!