Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do A.

W oczach Twojej duszy
Siebie ujrzałam
W oczach Twojej duszy
Wnet się zakochałam

Wszystko było piekne
Póki oczu nie zamknęłaś
Wszystko było piękne
Póki nie zniknęłaś

Teraz nic innego
Mi nie pozostaje
Teraz nic innego
Jak trudne rozstanie

Myślami będę z Tobą
Gdy Ty z inną będziesz
Myślami będę z Tobą
Zawsze przecież wiesz

22 075 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!