Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z tobą zawsze i na zawsze

W oczach twoich
Urokliwych idealnie
Tkwi jakaś tajemnica
Nieodkryta fantazja?
Być może
Znajdę więc
Powód
Rozpalonych
Marzeń
Bo odkąd jesteś
Grasz mojemu sercu
To co najlepsze
Budząc uśmiechem
Łaskocząc pocałunkiem
Dzięki temu
Nastał we mnie
Cud narodzin
Wielkiej miłości do ciebie

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!