Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obraz

W oczach tęsknoty łzy
grube jak szkło
cieknące po policzku

Na ławce kwiat
pochwycony w pośpiechu wiatrem
słowa szare
i serce zawinięte w gazetę
przeciekające plamami
przez reklamowe zdjęcie

W życiu zostaje alejka
tęskniąca
i nic więcej
nic więcej...

127 931 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!