Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie płacz, proszę

W oczach strach, w głowie zamęt,
Krew w jej żyłach jak atrament.
Serce jakby się nie rusza,
Lekarz ramionami wzrusza.
Świat jest mały, świat jest ciasny,
W głowie tworzy się świat własny.

Nie masz kontroli, nie masz siły,
Ból i wstyd już Cię omamiły.
Ufasz, wierzysz, kochasz.
W głębi duszy szlochasz…

Nie płacz, proszę…
W sercu Ciebie noszę.
Modlę się o Twoje zdrowie,
Więc się nie martw...
Bóg wyleczy…
I zapomnisz o chorobie.

6575 wyświetleń
88 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!