Menu
Gildia Pióra na Patronite

Eyes

W oczach magia jest skryta,
w głąb duszy zwierciadłem okryta...
ścieżka. Spokojna, prosta, tajemnicą zakryta.
Uczuć łąka, łzami pokryta.

5396 wyświetleń
46 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!