Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aniołom też czasem opadają skrzydła

W oczach brak zwątpienia
uśmiech podnosi brwi

do nieba dziś dalej
niż było wczoraj
trudniej wznieść się
wyżej mając złamane serce

lecz mam ciebie
przychodzisz budzisz moje sny
czasem zanucisz mi
do ucha tamtą melodię

potrzymasz za rękę
wytrzesz rękawem łzy
podniesiesz z kolan
nie wątpisz we mnie

nie odchodzisz jak inni
czuwasz nadal przy moim łóżku...
https://www.youtube.com/watch?v=U3GtVuroa_U

65 490 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kuloodporna

    23 April 2021, 22:15

    🌼🌼🌼...ach te Anioły....🌼🌼🌼

  • kati75

    4 September 2020, 21:30

    Lepiej bym tego nie ujęła :-)prawda!dobrej nocy Krysiu😉🌛✨

    od Cris
  • Cris

    4 September 2020, 21:25

    Jak i ludzie, czasem załamują ręce, na złamane serce...

    :)

    od kati75
  • Infinite Gentleman Night

    31 August 2020, 17:35

    Jak zwykle cudownie wplatasz smutek i łzy ,pomiędzy magię najpiękniejszych uczuć Kasiu ...
    Pięknych wieczornych chwil życzę ,pośród ciepła najbliższych 😊✨🌟

    od kati75