Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Być Twoją..."

W oceanie Twoich ust malinowych
Nadzieją na więcej znaczonych
Pragnę zanurzać się każdego dnia
Wieczorem wpłynąć na Ciebie powoli
Dając szczęście zamknięte w chwili
Każdą nocą Być Twoją tęsknotą...
Zapomnieniem...Marzeń spełnieniem

281 719 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!