Menu
Gildia Pióra na Patronite

W oceanie myśli

W oceanie moich myśli
jedną z Tobą zawsze mam.
Gdzieś na dnie minionych dni
wciąż odnajduję Cie każdego dnia.
Płynąc przez ocean życia
szukam dwóch jasnych gwiazd.
Ciepłego spojrzenia oczu
zapamiętanych dawno tak.
Spokojnym oceanem było życie me
teraz myśl niespokojna tkwi,
kropla co sztorm sprowadza.
Tak bardzo pragnę… z Tobą być.
(Mojego autorstwa wyciągnięty z szuflady - napisany 13.03.2011r)

5139 wyświetleń
90 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!