Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przegapić miłość "

W obrazie życia zapisaną
Zapomnieć o niej rano
O jeden wiersz za daleko
Kiedy stało się kaleką
Wyobcowaną osobą
Nie z tego świata
Życie historię w lata wplata
Choć to nie środek lata
Pytam jak żyć
Gdy nie można nektaru pić
Posunąć się w fantazji
Frezjami skropić skronie
Pan ogrzeje serce...dłonie
W modlitwie cichej trwam
Niech spokojnie płynie życie nam
Kilka westchnień za mało
Przegapić miłość - tego brakowało
Życie z człowieka uleciało
Czy tak być miało
Biały gołąb zostawił pióro
To znak - na pokój czas
Odrodzenie nastąpi w nas
Wierzę..mam marzenie i nadzieję

02.10.2022
19:50 - 20:00 - 20:20

281 850 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!