Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie czy może sen

W nocy wiatr wieje chłodno tak jak zimowa poranna bryza
Wysłuchaj się w dźwięk strun odbijanych się po nocnym niebie tak zupełnie jak śpiew gwiazd
Śpiew gwiazd
Od zawsze byłem zupełnie sam
Nigdy nie rozumiałem dlaczego ?
Czemu tak jest ?
Wysłuchaj się w dźwięk strun odbitych na tym nocnym niebie
Co gdzieś echem tą pieśń pożegnania niesie
Zatrzymaj się więc na chwilę i odnajdź swój prawdziwy dźwięk
Gwiazdy świecą dziś tak pięknie w na nocnym niebie
Niosąc ta smutną piosenkę
Niosą ją gdzieś daleko daleko stąd
Delikatny powiew
Delikatny jak twój uśmiech
Rzeczywistość i sen powoli przenikają się
A ja stoję gdzieś tam pomiędzy rzeczywistością a snem
Czy zgubiłem się ?
Słyszę wciąż tą pieśń
To pożegnanie czy może sen ?
Świat wydaje się dziś tak samotny bardziej niż zazwyczaj zupełnie jak ty i ja
Powiedz mi czy ty też słyszysz tą pieśń?
Ludzie ranią się tak być musi to nigdy nie zmieni się
Tak być musi czy tego chcemy czy nie.....
Wysłuchaj się w tą pieśń
Zatrzymaj się i odnajdź i odnajdź swój prawdziwy dźwięk..

12 031 wyświetleń
107 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!