Menu
Gildia Pióra na Patronite

żebyś nie wiedział

w nocy
ścisnę swego misia
przytulę się do niego
zapragnę bliskości

czasami do poduszki
bo zawsze jest obok
nierzadko mokra
mała bezpieczna

całkowicie nieświadomie
otulam się
rzeczami zwykłymi
żebyś nie wiedział

że gdy śpimy razem
mam sen świadomy
budzę się w nocy
i się odsuwam

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!