Menu
Gildia Pióra na Patronite

Habere

W nocy gdzie gorąc życzeń
Gdzie rozbłysk zabija cień
W nocy, co nocą nie jest

Gdzie para na zmarzniętej szybie
Gdzie przez drżące szkło i huku moc
Stają nawet przez te szkła dym czuć

Tam gdzie koniec z początkiem
Na nieznane całkowitym zaczątkiem
Najczęściej wiadomo jak się kończy
Najczęściej wiadomo jak to się zaczyna

Lecz każdy nic nie wie, lecz wiedzieć by chciał
Żeby wszystko najlepiej, co NAJ… Aby miał

https://www.youtube.com/watch?v=ghBWUw-uSKo

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!