Menu
Gildia Pióra na Patronite

las wędrowny

w nim księżyc i słońce
- blask wahadła
kołysze pobudzając
zaufane kontury

duchy dawnych dzieł
w drodze ponad wiek
wyrastają z nas
zielone gwiazdy

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących