Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wiesz?"

W nieskończoności gwiazd
Trwasz Ty - Trwam Ja
Odległość nas dzieli tylko
Ona jest chwila - sekundą
W morzu gwiazd odnaleźliśmy się
Uwierzyliśmy w Miłość
Zrozumieliśmy jej sens
A może mylę się
Wiem jedno - Kocham Cię
Twoją ciszę też
Wiesz?

19.12.2021
08:15

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących