Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkanie nieprzypadkowe

W nieprzewidywalnym labiryncie życia,
Gdzie losy splatają się wzdłuż dróg,
Na skrzyżowaniu jednej chwili,
Stało się coś niewytłumaczalnie pięknego.

Było to spotkanie nieprzypadkowe,
Takie, które zapisało się w gwiazdach,
Gdzie dusze się ze sobą splecione,
By rozpocząć wspólną podróż.

Tam, gdzie ścieżki spotkały się w ciszy,
Czas zamarł na chwilę, a serca zaczęły mówić,
Słowa niepotrzebne, gesty bezsilne,
Bo w oczach odnaleźliśmy prawdę.

Spotkanie, które niosło ze sobą magię,
Tchnęło w nas nowe życie i nadzieję,
Przełamało bariery strachu i wątpliwości,
By wpuścić miłość na pierwszy plan.

Nieprzypadkowe spotkanie,
Jakby nasze dusze już się znały,
Zbudowane na podobnych marzeniach,
Które teraz wraz pielęgnujemy.

Nasze spotkanie nieprzypadkowe,
Jak stworzone dla siebie nawzajem,
Łączy nas siła więzi niewidzialnej,
Która nie da się przegonić przez czas.

Dziś wspólnie kroczymy przez życie,
Trzymając się za ręce i patrząc w przyszłość,
Bo w naszej historii, zapisanej w gwiazdach,
Nie ma miejsca na przypadki i przypadek.

Spotkanie nieprzypadkowe-to nasza tajemnica,
Dar od losu, który obdarzył nas szczęściem,
I choć nie wiemy, co przyniesie jutro,
Jesteśmy pewni, że razem na to odpowiedzą.

Bo spotkanie nieprzypadkowe to więcej niż zbieg okoliczności,
To symfonia serc, która nigdy nie cichnie,
To magiczny taniec dusz, który nie zna granic,
I jesteśmy wdzięczni, że stanęliśmy na tym samym skrzyżowaniu.

31 299 wyświetleń
641 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!