Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 23 February 2021

***

w niepewności świata
wschodów i zachodów przemienności
w oszalałych zegarach bez wskazówek

w milczeniu tworzymy enklawy
- według wewnętrznej instrukcji

39 433 wyświetlenia
252 teksty
27 obserwujących