Menu
Gildia Pióra na Patronite

No i gdzie ten rozum?

w niebanalnym tonie
rozbrzmiewa krzyk tłuczonego szkła
i trzęsą się wszystkie cząsteczki
w ciele przestraszonym
kiedy po niepewnych kolanach
spływa ciężar pracowitego dnia

tchu zaczyna brakować
gdy serce chce pozapinać
do ostatniego guzika
każdy najmniejszy szczegół

drży znów przerażone
nadszarpnięto ważny czas
brutalnie skradziony

zabiera pozytywną energię
a z twarzy znika szczery uśmiech

25 988 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Albert Jarus

    11 February 2014, 17:53

    śliczne