Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknota..

w nasze okna noc zajrzała
gwiazdy jasno świecą na niebie
chcę byś przy mnie teraz była
i bardzo tęsknię do ciebie

teraz jestem daleko
los pchnął mnie w świat dziki
lecz kiedy przymknę jedno oko
drugim widzę twej twarzy promyki

do mnie rzadko się odzywasz
twej wiadomości czekam jak zbawienia
ty ciągle o mnie zapominasz
straszny jest ten stan zapomnienia

lecz jutro gdy słońce wstanie
ogarnę to co duszę w sobie
zrobię wszystko co jestem w stanie
by bardzo szybko być przy tobie

Kocham Cię

(ten wiersz jest dedykowany dla mnie)

4693 wyświetlenia
47 tekstów
3 obserwujących
  • vikkka

    25 March 2014, 22:29

    Dziękujemy wzajemnie.... Pozdrawiamy... :)

  • vikkka

    25 March 2014, 21:32

    Dziękuję za opinię.... Miłego wieczoru i pozdrawiam... :)

  • RozaR

    25 March 2014, 20:55

    Pomana komplikacji - w nawiasach objaśnienie