Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W najwyższej zamknięta wieży,
Księżniczka czekając leży
Natchnieniem nocy omglona,
Znowu mroku ramionami otulona.
Cichutko po policzkach spływają
Z blaknących oczu łzy.
Muzyka zabija najbliższą ciszę
I myśli o samotności w swój takt kołyszę.
Tęskniąc snami do czegoś, czego dane jej
Nigdy nie było.

29 248 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
  • LunaLove

    26 September 2013, 00:23

    oby ;)

  • awatar

    25 September 2013, 18:40

    oj będzie dane, będzie nie raz na raz