Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko Ty wiesz co czuję

W najtrudniejszych chwilach,
Twa asysta niezastąpiona.
Gdy ból zalewa twarz łzami,
Twój uśmiech znieczula.

Z Tobą zawsze raźniej.
Wszystko się udaje natychmiast!
Gdy bezsiła szarżuje zewsząd!
Połamane wartości i azyl w rozsypce.

Załamanie bierze górę nade mną.
Nic tak nie pokrzepi jak Twoja werwa.
W każdym calu od Ciebie,
bijąca na odległość jak łuna.

Gdy upadam po raz kolejny
raz za razem nie mogąc
ponownie się otrząsnąć.
Czuję się jak dziecko w uścisku
Twoich czułych ramion.

Na nutach empatii,
szczęście w miłości dopisuje,
bo tylko Ty wiesz jak dobrze
jest mi z Tobą bez lęku,
przed złowieszczym jutrem.

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!