Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Chciałem umrzeć, a nie udało mi się nawet zasnąć. Jacek Podsiadło

W najczulszych słowach ukryj
mój strach, bym już nie łapała
motyli nocy.

Gdy zacznę przygasać pozwól
tlić się snom w dziurawym
prześwicie powietrza

W zakamarkach życia
nie ma miejsca dla męczenników
wstrzymujacych oddech
w bezsenne noce

Nie ma życia na próbę
jest tylko jedna szansa

Najczulszym gestem powiedz mi

http://youtu.be/GBoS4ZUwtv0

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących