Menu
Gildia Pióra na Patronite

mnożąc niemożliwe

w nadzieję siły przyodziewasz
nieskończenie długa przerwa

odpierasz

trwasz
bliska spełnień

Krystyna A.Sz. 31.05.2017r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
  • Cris

    4 June 2017, 22:38

    :)

  • 3 June 2017, 03:40

    Masz rację.
    Mam nadzieję, że nikt opacznie nie odbiera mojego uśmiechu.
    Dobranoc. :))

  • Cris

    2 June 2017, 19:06

    Uśmiech można różnie odczytać, tak jak i mój wiersz ;)

    Dzięki Yestem, za zatrzymanie..., :) ślę

  • 1 June 2017, 22:50

    :))