Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zagubieni

W myślach utworzyć własny świat,
Gdzie kiedyś byliśmy Ty i ja,
Choć dziś już nie ma nas,
A cały świat rozpada się jak domek z kart.

Możesz na mnie liczyć, chociaż wiem,
Obietnice ludzi to tylko zbiór ściem,
Udajesz kogoś, patrzysz mi w oczy,
Kłamiesz, ranisz i mówisz mi „mam dosyć”.

Otrzymałem prezent - nowe blizny w sercu,
W to co dziś wierzę to demony mych lęków,
Uczucia nie znaczą teraz już nic,
Życie to iluzja. Kto pokaże mi drogę dziś?

12 445 wyświetleń
168 tekstów
5 obserwujących
  • awatar

    17 March 2014, 18:11

    dobrze oddaje co chciałeś powiedzieć o zagubieniu
    "nie lękajcie się"

  • vikkka

    17 March 2014, 15:40

    Blizna wyblaknie....pozdrawiam

  • Vicky87

    17 March 2014, 14:40

    Elu rana może i się zagoi , ale blizna pozostanie. Zgadzam się co do drogi. Chciałoby się tak szybko do niej dobiec.

  • vikkka

    17 March 2014, 14:21

    Rana tak szybko się nie zagoi ale nową drogę czas przyniesie.