Menu
Gildia Pióra na Patronite

Period

W myślach rozważam istnienie czasu
Skrytego w maleńkiej skrzyneczce marzeń
W której wciąż istnieć będziemy
Choć miłości naszej nie widać
W absolutnej pewności twego uczucia
Uzależniona od szczęścia z wiatrem
Niesiona ponad tym czasem
Przyszłam żeby zapamiętać to uczucie

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!